Viherrakennus ja pihatyöt Espoossa ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olipa pihasi tai puutarhasi pieni tai suuri, voit vaikuttaa sen viihtyvyyteen laadukkaalla viherrakentamisella ja hyvin toteutetuilla pihatöillä. Viherrakentaminen paitsi parantaa asukkaiden viihtyvyyttä, myös mahdollisesti nostaa kiinteistön arvoa. Hyvin hoidettu piha pienentää lisäksi huoltokustannuksia.

Etsitkö osaavia ammattilaisia hoitamaan nurmikon perustamisen tai vaikkapa koko pihan raivauksen? Meiltä löytyvät sekä ammattitaito ja kokemus että työmenetelmät ja kalusto laadukkaaseen piha- ja viherrakennuksen töihin. Huolehdimme myös säännölliset pihatyöt pihan ylläpitämiseksi sopimuksen mukaan.

Asiakaslähtöistä palvelua

Tarjoamme asiakaslähtöistä palvelua kaikissa viherrakentamiseen ja pihatöihin liittyvissä töissä. Toteutamme palvelut niin omakotitalon omistajille ja kesämökkiläisille kuin myös yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Toimialueemme ulottuu Espoosta laajemmin muulle pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa meille sitä, että muokkaamme juuri sinun tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden. Meillä on ammattitaitoa olla apunasi viherrakentamisen suunnittelussa, toteuttamisessa, viimeistelyssä ja arkisissa pihatöissä.

Viherrakennus suunnittelusta toteutukseen

Teemme ja toteutamme piha- viheraluesuunnitelmia kaikkiin tarpeisiin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme jo suunnitteluvaiheessa huomioida muun muassa maamme ilmaston, maastonmuodon, maaperän, ilmansuunnan ja kaikki muutkin yksityiskohdat, jotka vaikuttavat pihasuunnitelman onnistumiseen. Ammattilaisen avulla varmistat, että pihasi tulee tehtyä kerralla oikein!


Saat meiltä kaikki viherrakentamiseen liittyvät palvelut: kaivuutyöt, pintamateriaalit, puut ja muut istutukset, viheralueet ja valaistuksen – kaikki samalta toimijalta helposti ja kustannustehokkaasti.

Pihatyöt teemme sopimuksen mukaan!

Maanrakennusliike H & K Peltola Oy on kokenut viherrakennuksen ammattilainen Espoossa ja muulla Uudellamaalla – pyydä meiltä tarjous!

Yhteystiedot