Salaojitus kokemuksella Espoossa ja koko Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Teemme salaojitukset, kosteuseristykset sekä sadevesiviemäröinnit Espoon ja koko Uudenmaan alueella yksityisille, yrityksille ja kuntasektorille jo yli 40 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella.

Kun työ tehdään kerralla kunnolla sekä laadukkain menetelmin ja materiaalein, lopputulokseksi saadaan pitkäikäinen ja kustannustehokas kokonaisratkaisu.

Salaojitusurakat ammattilaiselta vaivattomasti

Salaojitus luonnistuu helpoiten, kun työstä vastaa alan vahva ammattilainen. Me teemme salaojitusurakat kokenein ottein. Voit luottaa palveluidemme korkeaan laatuun urakassa kuin urakassa.

Tarjoamme salaojitusta erilaisiin kohteisiin, niin pihamaille kuin pelloillekin ja tietenkin avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä kaiken saman katon alta salaojasuunnittelusta kaivuutöihin ja salaojitetun alueen siistimiseen ja viimeistelyyn sakka.

Suojaa rakennus vedeltä!

Salaojitus tarkoittaa salaojarakenteen rakentamista rakennuksen alueelle. Salaojarakenne estää veden pääsyn talon rakenteisiin. Salaojaputki on maan alle kaivettu, reikäinen putki, johon ympäröivän alueen vesi valuu ja jota pitkin se ohjataan pois rakennuksen lähistöltä. Salaojaputkien materiaalina on ennen käytetty paljon tiiltä, mutta nykyään käytetään lähes poikkeuksetta muovia.


Talon suojaaminen vedeltä on ensisijaisen tärkeää rakennuksen terveyden kannalta. Tehokas salaojitus estää veden pääsyn talon rakenteisiin ja auttaa siten myös välttämään muun muassa erilaisia home- ja routavaurioita. Jos talon perustuksiin pääsee vettä, voi se johtaa talon alapohjan kosteusongelmiin, jotka säteilevät kiinteistön ilmanlaatuun tunkkaisuutena.

Perustusten teon yhteydessä tai jälkiasennuksena

Salaojaputket asennetaan kiinteistölle yleensä talon perustusten rakentamisen yhteydessä, mutta salaojarakenteen jälkiasentaminenkin on täysin mahdollista. Talosi sadevesijärjestelmä on kokonaisuus, johon liittyy monta eri osa-aluetta. Ota siis yhteyttä ammattilaiseen, niin katsotaan yhdessä, että sadevesijärjestelmä palvelee tarpeitasi! 

Katso yhteystiedot

Salaojitus ja vesieristys Isodrän®-menetelmällä

Käytämme salaojituksessa ja vesieristyksissä Isodrän®-menetelmää, joka on salaojittava lämmöneriste ja vedeneristysjärjestelmä.


Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi kellarin perusmuurit, terassit, rossipohjat ja ryömintätilat,

maanvaraiset laattarakenteet sekä niin sanotut käännetyt katot.

Maanrakennusliike H & K Peltola Oy on varma tekijä salaojituksille Espoossa tai muun Uudenmaan alueella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot