Kunnallistekniikka Espoossa ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Onko sinulla uusi tontti tai kaava-alue vailla kunnallistekniikkaa? Kunnallistekniikan rakentaminen sujuu H & K Peltola Ky:n avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti. Saat meiltä esimerkiksi vesi-, viemäri- kaukolämpö- ja sähkökaivannot tontillesi tarvittaessa nopeastikin.

Tarjoamme myös kunnallisteknisen rakentamisen palveluita Espoossa ja Uudellamaalla. Olemme palvelleet julkista sektoria, mutta myös esimerkiksi rakennusliikkeitä ja muita julkiselle sektorille urakoita tekeviä asiakkaita aliurakoitsijana.

Kunnallistekniikan rakentaminen pitkällä kokemuksella

Kunnallistekniseen rakentamiseen kuuluvat esimerkiksi kuntien uusien kaava-alueiden infrastruktuurin, kuten teiden, siltojen ja vesihuollon järjestelmien, rakentaminen sekä puistojen, yleisten alueiden ja ulkoilualueiden rakentaminen.

Erikoisalaamme kuuluu vesihuollon järjestelmien rakentaminen. Meillä on jo yli 40 vuoden kokemus monipuolisista maanrakentamisen tehtävistä. Kokemuksemme avulla takaamme myös kunnallisteknisten projektien onnistuneen toteutuksen.

Erikoisosaamisena vesihuollon järjestelmät

Kunnallisteknisessä rakentamisessa olemme keskittyneet erityisesti vesi-, viemäri- ja sadevesiverkostojen rakentamiseen. Saat meiltä vesi-, viemäri- kaukolämpö- ja sähkökaivannot tontillesi ammattitaidolla ja tarvittaessa ripeälläkin aikataululla.


Muista myös viherrakentamisen monipuoliset palvelumme: toteutamme puistot ja ulkoilualueet pitkällä kokemuksella ja tarkoitukseen hyvin soveltuvalla kalustolla.


Vesihuollon järjestelmiin liittyvät kunnallistekniset palvelumme kattavat esimerkiksi: 

  • sadevesijärjestelmät

  • jäteviemärit

  • vesijohtoputket.

Olemme luotettava kumppani

Yrityksemme on hyväksytty mukaan Vastuu Groupin Luotettava kumppani -ohjelmaan. Jo Luotettava kumppani -ohjelmassa mukanaolo osoittaa sen, että olemme hyvä kumppani ja täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset yritykselle.

Olemme kuitenkin enemmän kuin paperilla luotettava kumppani, joka täyttää minimivaatimukset: ammattitaitoinen henkilöstömme takaa henkilökohtaisen, sopimuksista kiinni pitävän ja korkealaatuisen lopputuloksen – taatusti ammattiylpeydellä hoidettuna.

Lue lisää Vastuu Groupin omilta sivuilta

Meiltä saat vesi- ja viemäriverkostojen rakentamisen ammattitaidolla – pyydä tarjous kunnallistekniikan urakasta! 

Yhteystiedot