Maanrakennus Espoossa ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen osaamisemme kattaa kaiken piharakentamiseen liittyvän sekä myös muut maanrakennuksen tehtävät ja kaivuutyöt Espoossa, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla.

Olipa kyseessä sitten esimerkiksi omakotitalon pohjatyöt tai vaativa julkinen maanrakennusprojekti, Maanrakennusliike H & K Peltola Oy on ammattilainen paikallaan.

Ammattitaitoa kaikenlaisiin maanrakennusurakoihin

Lähes kaikki rakentamishankkeet edellyttävät ammattitaidolla toteutettua maanrakennusta, olipa kyse sitten talonrakentamisesta tai infrastruktuurin rakentamisesta. Yrityksemme on maanrakennusalan osaaja, joka tekee päivittäin töitä erilaisten maanrakennusprojektien parissa. Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisurakoihin. Vastaamme projekteissamme kaikesta aina materiaaleista ja konetöistä kunnallistekniseen rakentamiseen.


Työskentelemme useiden vuosien sekä lukuisten työkohteiden tuomalla ammattitaidolla, mikä takaa töiden turvallisen ja tehokkaan suorittamisen alusta loppuun saakka. Voit huoletta uskoa käsiimme kaikenlaiset urakat! Kattavan yhteistyöverkostomme avulla hoidamme laajatkin urakat suunnitteluvaiheesta viimeisteltyyn ja siistittyyn lopputulokseen asti erilaisille asiakkaille, kuten rakennusalan liikkeille ja julkiselle sektorille.

Tutustu palveluihimme!

Kaikenlainen kaivuu-urakointi ja monipuolinen maanrakentaminen ovat yrityksemme palveluvalikoiman kulmakiviä. Suoritamme niin pienet ja helpot kuin isommat ja vaativatkin projektit työn laadusta tinkimättä. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • jätevesijärjestelmät

  • vesi- ja viemärilinjojen rakennus ja kunnostus

  • talonperustukset sekä muut perustustyöt

  • maansiirto

  • muut kaivuutyöt

  • maisemointi.

Ota yhteyttä

Suorituskykyä nykyaikaisella kalustolla

Maanrakennustöissä kalusto on merkittävässä roolissa projektien sujuvuuden ja lopputuloksen kannalta. Suoritamme kaikki maanrakennustyöt nykyaikaisella ja korkealaatuisella kalustolla, johon kuuluu niin kaivinkoneita, pyörökuormaajia kuin maansiirtoautojakin. Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat kaikkien projektien laadukkaan ja kustannustehokkaan toteuttamisen.

Kun maanrakennuksen projekti tai muu urakka Espoossa odottaa ammattitaitoista tekijää, tilaa meidät tekemään urakka valmiiksi!

Ota yhteyttä